BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Miss Nurul

Miss Nurul

Sunday, 25 September 2011

RINDU. . . .

Dah lama x on9..rasa rindu pulak. . . ade orang tu menunggu saya on9 setiap malam...KESIANNYA .. sabar ye "SHREK" . . sAYA MINTA MAAF..hehe..

Final exam nak dekat dah.. Preparation sedang dijalankan..mudah2an aku mampu buat yang terbaik..

Kawan2 pun sama ok..GOOD LUCK..
Kepada "INSAN" yang aku sayang,,saya sayang awak tapi saya tengok awak seolah-olah hilang tumpuan dengan saya..Sekarang awak beri alasan lain pula..Saya kisah ke?? TAK KISAH PUN..!! CINTA smpai bila2 pun akan susah dapat yang benar2 TULUS.. satu demi persatu orang yang saya rapat dah jumpa orang yang mereka sayang,,xkan awak pun macam tu??

Habis saya pulak macam mana?? Siapa pulak yang nak kongsi dengan saya?? Siapa pulak yang nak Cintakan saya? siapa pulak yang sanggup teman saya di saat saya rasa sunyi?? Siapa pulak yang nak berikan kata2 semangat buat saya??

  Macam saya cakap tadi,,,SAYA TAK KISAH!! sbb saya masih ada MAMA & AYAH..so diorang laa yang berikan saya semua tadi... Saya tak nak hampakan mereka... Setakat awak dalam hidup saya,,ckap je sayang,,tapi xde bukti... Itu namanya x serious..kalau xnak serious,,janganlah buat saya mengharap pada awak sewaktu awak rapat dengan saya dulu... OK???

Monday, 12 September 2011

Minggu Exam PMR,, class 4 SCIENCE 1 tak ada CUTI ???!!!!! Ggggrrr~~

Assalamualaikum.... Salam sayang...


Inilah kisah Budak aliran PURE SCIENCE..



Exam PMR x lama lagi... Berdebar ke tak ek diorang smua nih??Huhuhuhu~~ 
Di saat ada kegentaran,,ada pula kisah sedih... Pihak sekolah telah mengutuskan bahawa pelajar 4 science 1 tak cuti sperti budak2 class lain... WOW!!! Terkejutnyer....


Tapi kalau study sambil ONLINE ok kan??

Baru fikir nk rehat walaupun sehari,,tp xdapatlaa nmpaknya.... Mungkin cikgu2 nak bagi latihan bnyak2 prepare untuk final exam kami yang tak lama agi..Ok laa tu..nk protes pun bukannya pengetua nk bg cuti pun......