BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Miss Nurul

Miss Nurul

Friday, 5 September 2014

Perjalanan Hidup Bermula Kembali

Assalamualaikum...

Semalam tamatlah sudah program Siswa Lestari Sidang Akademik 2014/2015
Penat dan tidak sempat makan itu lumrah.. Sampai bila kita nak manja ? Sampai bila kita nak selalu brgntung pada jadual hdup yg smpurna? kita perlu berfikiran luas.. Berikan peluang untuk diri menjadi matang...

Sepanjang Program Siswa Lestari,abang abang dan kakak kakak PPSL sangat cekap bantu adik2 uruskan dr awal pndftran hinggalah semalam hari terakhir orientasi...Hari kedua orientasi ad majlis AKU JANJI bg plajar siswa baru.. Disebabkan ad PPSL yg mngenali diri aku melalui FB,Abg Asyraf announced nama Nurul di dewan suruh munculkan diri.. mmg Kejam tp kita junior so ikut jelaa... akhirnya Nurul dan 4 orang lagi rakan mnjadi wakil kepda pelajar lain untuk mmbaca ikrar..


Selepas tu angkat sumpah, keesokannya penyerahan kad pelajar ...

Buat masa sekarang coursemate ad 34 orang.. mmg x kenal ksemuanya tapi mostly dah kawan rapat :) 
Dapat juga surat cinta dr Prof.Mohamed :D
BACHELOR OF HEALTH SCIENCE (SPORT AND EXERCISE)
WITH HONOUR
TAARUF juga dgn roomate.. kami sebilik ad tiga orang.. diorang berdua asal dari terengganu..
Nurul - Athirah - Erra

Dapat juga kenal dengan kawan2 bilik sebelah... dalam gambar di bawah ni semuanya dalam bidang yang berbeza-beza 


Ada yg dalam Sport Science,Medical Radiation (X-Ray),Dietetik,Nutrition,Pathology Pertuturan.. nice right???
Sampai sini jela dulu mengukir kenangan di sini... next time update lagi :D